Over de Multiwave Wave Oscillator

De Multi Wave Oscillator is een apparaat dat gebaseerd is op het ontwerp van Nikola Tesla en wordt gebruikt voor het behandelen van verschillende aandoeningen, waaronder elektro-stressaandoeningen, tumoren en kanker, reuma, artritis, ontstekingen, hoofdpijn, migraine, hartstoornissen, chronische vermoeidheid en meer.

Het apparaat zendt een elektromagnetisch veld uit dat alle cellen van de organen doorstraalt en de goed gepolariseerde cellen verkrijgen energie uit dat veld, terwijl de verkeerd gepolariseerde cellen worden gecorrigeerd. De MWO kan uw lichaam harmoniseren, blokkades weghalen, elektrostress neutraliseren, ontstekingen en mogelijk zelfs kanker een positieve richting geven.

Het is belangrijk om te weten dat de MWO niet kan aanvullen wat er ontbreekt in uw lichaam, zoals vitaminen of mineralen. Belangrijk is wel om je te beseffen dat je lichaam, helemaal tijdens een behandeling, de juiste supplementen tot je te nemen. Maar ook hier helpt Dokter Anders je bij! Het is ook belangrijk om veranderingen aan te brengen in ongezonde gewoonten, zoals roken, veel alcoholische dranken nuttigen of lange tijd verblijven in een omgeving met veel elektrosmog.

Bronnen en naslagwerk: Goerge Lakhovsky